fbpx

IBEROSTAR ALCUDIA PARK HOTEL

IBEROSTAR ALCUDIA PARK HOTEL

Hotel Iberostar Alcudia Park je jedan od najpopularnijih porodičnih hotel.

IBEROSTAR ALCUDIA PARK HOTEL

Lokacija

Hotel Iberostar Alcudia Park je jedan od najpopularnijih porodičnih hotel. Nalazi se na peščanoj plaži u mirnom delu letovališta Playa de Muro, oko 7 km od luke Alkudija, oko 6 km od vodenog parka “Hidropark”, oko 9 km od golf kluba “Alcanada” i oko 64 km od aerodroma.

Sadržaj

Dva internacionalna restorana, tri bara, snack bar pored bazena, bazen za odrasle i decu, spa centar uz doplatu, sportovi na vodi uz doplatu, servis za pranje rublja uz doplatu, besplatan WiFi u javnim prostorijama hotela.

Sobe

Apartmani: veličine cca 40 m2, sastoje se iz dve prostorije, spavaća soba sa dva kreveta i dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje. Apartmani poseduju kuhinju sa frižiderom, sto, TV, klima uređaj, kupatilo sa kadom, telefon, balkon. Apartmani su pogodni za porodice sa malom decom. Apartmani se uglavnom nalaze na međuspratovima na spoljašnjoj strani objekta, čime je omogućen miran boravak.

Usluga

Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera, samoposluživanje, izbor više jela) ili all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima.

Za najmlađe

Bazen za decu, igralište, mini klub, dečiji meni, animacija.

IBEROSTAR ALCUDIA PARK HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
IBEROSTAR ALCUDIA PARK HOTEL