fbpx

GRUPOTEL MARITIMO HOTEL

GRUPOTEL MARITIMO HOTEL

Izuzetno moderan hotel, deo poznatog Grupotel lanca, nalazi se na 4 km od luke Alkudija, na severu Majorke. Odlična lokacija ovog hotela pruža mogućnost uživanja u mirnom odmoru i prelepoj plaži

GRUPOTEL MARITIMO HOTEL

Lokacija

Izuzetno moderan hotel, deo poznatog Grupotel lanca, nalazi se na 4 km od luke Alkudija, na severu Majorke. Odlična lokacija ovog hotela pruža mogućnost uživanja u mirnom odmoru i prelepoj plaži. Ispred hotela se nalazi stanica gradskog prevoza. Hotel je udaljen je 66 km od aerodroma.

Sadržaj

Recepcija 24/07, restoran, otvoreni bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, peškiri za bazen (uz depozit), spa centar, zatvoreni bazen, solarijum, internet kutak, sala za sastanke, teretanu, internet konekcija, večernji muzički program, medicinska usluga (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu), usluga iznajmljivanja bicikala I automobila.

Smeštaj

Moderno opremljene sobe, veličine su 25 m2. Svaka soba poseduje: Kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), balkon ili terasu, SAT TV. U našoj ponudi je standardna soba i standardna soba sa delimičnim pogledom na more.  Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12). Jednokrevetna soba je isključivo za 1 osobu, 1 standardni ležaj.

Plaža

Hotel je udaljen svega 150 m od jedne od najlepših peščanih plaža ostrva, Plaja de Muro (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu.

Usluga

Noćenje sa doručkom (švedski sto – samposluživanje) ili polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola – samoposluživanje).

GRUPOTEL MARITIMO HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
GRUPOTEL MARITIMO HOTEL