fbpx

OLUDENIZ RESORT BY Z HOTEL

OLUDENIZ RESORT BY Z HOTEL

Hotel je udaljen 60 km od aerodroma Dalaman, a 14 km od centra Fetija. Izgrađen 1986. Jedan od retkih hotela koji ima sopstveni deo na peščanoj plaži Oludeniz, udaljenoj svega 50 m od hotela

OLUDENIZ RESORT BY Z HOTEL


Lokacija

Hotel je udaljen 60 km od aerodroma Dalaman, a 14 km od centra Fetija. Izgrađen 1986. godine na izuzetnoj lokaciji, u podnožju planine Baba na samoj obali mora, sa spektakularnim pogledom na peščanu plažu i uvalu u svetski poznatoj ‘’Plavoj laguni’’ mesta Oludeniz. Jedan od retkih hotela koji ima sopstveni deo na peščanoj plaži Oludeniz, udaljenoj svega 50 m od hotela. 

Sadržaj

Osnovni restoran, 2 a la carte restorana (turski i riblji), 2 bara, WiFi u lobiju, 2 spoljašnja bazena, zatvoreni bazen, sauna, tursko kupatilo, aerobik, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, animacioni program, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina).

Plaća se: masaže i tretmani u spa centru, kozmetički salon, frizerski salon, prodavnice, usluga čuvanja dece, pranje i peglanje veša, doktor na poziv.  

Sobe

Hotelski kompleks čini 16 dvospratnih blokova koji raspolažu sa ukupno 220 soba. Standardne sobe su površine 18 m2 (za maksimum 3 osobe), superior sobe su površine 28 m2 (za maksimum 3 osobe), bunkbed sobe su površine 22 m2 (za maksium 2+2 osobe, sa krevetima na sprat) i dublex soba je površine 40 m2 (za maksimum 4+1).

Sve sobe imaju terasu ili balkon, individualni klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, muzički sistem, mini bar (besplatno - voda i bezalkoholna pića), ketler, sef (plaća se), telefon i fen za sušenje kose. Napomena: U standardnim sobama treći ležaj je pomoćni ležaj.  

Plaža

Ležaljke i suncobrani su besplatni samo za goste hotela.

Usluga

All inclusive 

OLUDENIZ RESORT BY Z HOTEL