fbpx

GRANADA LUXURY BEACH HOTEL

GRANADA LUXURY BEACH HOTEL

Hotel se nalazi u regiji Avsalar. Udaljen je 20 km od Alanje i 101 km od aerodroma u Antaliji.

GRANADA LUXURY BEACH HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u regiji Avsalar. Udaljen je 20 km od Alanje i 101 km od aerodroma u Antaliji.

Sadržaj

Glavni restoran, a la carte restoran, 6 barova, otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, stoni tenis, dnevni i večernji zabavni programi sa profesionalnim timom, mini klub za decu (4-12) sa specijalnim programima, mini disco i razna takmičenja. Za decu mini klub (4-12), igralište, bazeni. Hotel je baby friendly, ima veliki broj pogodnosti za porodice sa malim bebama (hranilice, grejač za hranu i flašice, krevetac, mikrotalasna i blender u glavnom restoranu), bazen sa izdvojenim delom za decu, bazen sa aqua parkom (tri tobogana), dva zatvorena bazena (jedan za decu i jedan za odrasle), diskoteka, fitness centar, stoni tenis, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, jacuzzi, prostor za rekreaciju.

Smeštaj

Hotel ima 382 smeštajne jedinice. 
Sve sobe su moderno opremljene, a poseduju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralni klima uređaj, mini bar, sef za čaj i kafu, sef, SAT TV i mužičke kanale, wi-fi, balkon.

Plaža

Hotelska plaža je peščano - šljunkovita, duga 100m, a ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu i dušeci su besplatni. Paviljoni na plaži su uz rezervaciju unapred i uz doplatu. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2019. godine i zauzima površinu od 10.000m². Gostima su na raspolaganju glavni restoran, a la carte restoran, snack bar, poslastičarnica, nekoliko barova, bazeni, spa & wellness, obilje animacija i aktivnosti.

Usluga

Ultra All Inclusive -" sve uključeno" - prema pravilima hotela.

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: masaže, tretmani za negu lica i tela, sportovi na vodi, sveže ceđeni sokovi, a la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon, room service, paviljoni na plaži, doktor, usluge pranja i peglanja veša, rent-a car, telefon, prodavnica nakita, market, nargile. 

GRANADA LUXURY BEACH HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
GRANADA LUXURY BEACH HOTEL